O nama

 

Diversis media je kreativni studio specijaliziran za pružanje usluga grafičkog i produkt dizajna te razvoj i proizvodnju proizvoda. Svakom klijentu pristupamo individualno ovisno o njegovim željama i potrebama kako bi kvalitetnim rješenjem, dizajnom i izradom stvorili osnovni preduvjet za tržišni uspjeh.

Uz konstantan rad za domaće i inozemne naručitelje, dizajnirali smo i proizveli džepnu pepeljaru Pocket Ashtray, proizvod koji je u studenom 2012. godine nagrađen zlatnom medaljom na međunarodnoj izložbi inovacija INOVA.

U seriji zelenih proizvoda stvoren je brand biorazgradivih vrećica za pseći otpad Poo poo bags koje trenutno distribuiraju svi vodeći hrvatski i slovenski lanci trgovina za kućne ljubimce (Mr. Pet, Pet Centar, Hop, Tukano, Mimaja, Pet Shop Gold) kao i jedan od vodećih svjetskih trgovačkih lanaca Interspar.

Daljnim razvojem tvrtke 2015. godine uz pomoć kredita HBOR-a opremili smo radionu CNC operativnim centrom u svrhu pokretanja proizvodnje branda Paul Faber koji je trenutno u ponudi svih relevantnih domaćih design shopova, te pružanju usluge obrade i proizvodnje CNC tehnologijom.

Svaki novi projekt novi je izazov te istovremeno prilika da kreativno rastemo zajedno s proizvodom u nastajanju.

 

 

Nagrade / Poticaji:

INOVA – zlatna medalja, studeni 2012 – projekt Pocket Ashtray

Poticaj PGŽ za komercijalizaciju inovacije, prosinac 2012

Poticaj Općine Medulin, ožujak 2013

Poticajni kredit HBOR-a , studeni 2014 – projekt Paul Faber